31. elokuuta 2015

Elokuun lakkaostoksia + Urban Decayn Solstice-luomiväri

Elokuu on ollut lakkaostosten suhteen kohtalaisen maltillinen - sanoisin. Postauksen kuvissa on 10 lakkaa, mutta niistä 2 (Allure ja Autumn) ostin ja sain jo heinäkuussa, mutta koska ne tuolloin puuttuivat kuvista niin pääsivät ne oikeutetusti nyt poseeraamaan muiden tulokkaiden kanssa. Tässä kuussa uusia lakkoja on tullut siis vain 8 kappaletta. :)


Picture Polishilta tuli yllättäen myyntiin uusia lakkoja, joista minäkin nappasin itselleni herkuimmat syyssävyt Alluren ja Autumnin. Tämä kaksikko on ihailtavan kaunis ja merkin tuntien varmasti miellyttäviä myös käytössä. Loput kolme lakkaa kuvassa on kesälomani Tallinna reissun ostoksia. Kaubamajassa on aina ilo ihastella lakkatarjontaa; muun muassa näitäkin kahta ostamaani lakkamerkkiä, joita harvemmin pääsee livenä näkemään. China Glazen Stellar on jo vanha lakka, mutta valtaisan kaunis glitter-lakka. Zoyan shimmeriset Jade ja Isa ovat ehkä vähän talvisia ja jouluisia sävyjä, mutta vakuuttivat minut kauneudestaan kuumana kesäpäivänäkin. :)


Tilailimme porukalla meikkejä Kosmetik4lessilta ja muutaman meikkituotteen lisäksi nappasin pari Wet n Wild -glitter-lakkaa, kun niitä kerran oli helposti ja halvalla saatavilla siinä nenän edessä. Color Clubin All That Razz ja Peace, Love & Polish sekä OPI:n St. Mark's The Spot ovat Ebay-ostoksia. Tuo Peace, Love & Polish on muuten meikäläisittäin poikkeuksellisen pitkään ja tarkoin harkittu lakkaostos. Olen ihaillut sitä muilla jo varmasti vuoden päivät ja suunnittelut ostoa, joka nyt lopulta tapahtui. :)

En yleensä ole esitellyt meikkiostoksiani blogissa, mutta teen nyt poikkeuksen. Urban Decay-kosmetiikan tuloa Suomen Sokokselle on odoteltu merkin tuntijoiden keskuudessa koko kesä, ja tässä kuussa tämä tapahtui. Itsekin kävin lopulta tilaisuuden tullen ihastelemassa tuotteita paikan päällä, ja sattumalöydöksenä mukaani tarttui aivan super-ihana luomiväri (jolla hintaa kyllä häijyt 20€..). Punertavanruskea Moondust-luomiväri, jossa on runsaasti vihreää shimmeriä, on nimeltään Solstice. Muistan joskus ihailleeni kuvissa Inglot-merkiltä hieman samantyylistä luomiväriä, mutta en oo koskaan oikein osannut asioida kyseisen merkin liikkeissä, mutta onneksi Urban Decayn suhteen ei ollut samaa ongelmaa ja tämä herkullinen värinappi on nyt minun!


Urban Decay myy myös sellaista 4 luomivärinapin koteloa, olisikohan ollut Nirvana nimeltään.. Mun tekisi nyt sitten mieleni hommata sellainen ja alkaa keräilemään muitakin suosikkejani siihen. :)

30. elokuuta 2015

Midnight Run -kynnet ja ihana Isa

Eilen illalla Helsingissä lauantai-illan juhlijoiden seassa kirmasi iloinen joukko sinipaitaisia juoksijoita. Midnight Run järjestettiin 6. kertaa Senaatintorin ympäristössä, ja itse olin nyt toista kertaa mukana juoksemassa. Tapahtuman tunnelma oli erittäin mukaansatempaava, sää suosi ja narikkapalvelu oli järjestetty tänä vuonna mielestäni toimivasti (- kyseisestä asiasta saa multa aina erityispisteitä). Mun ennakkotreenit tätä 10 kilsaa oli varten aika säälittävät tänä vuonna, mutta tavoite terveenä maaliin pääsystä toteutui loistavasti. :)

Juoksupaita oli tällä kertaa violettiin häivähtävän sininen ja lenkkareissani on oranssit nauhat, joten kynsi-inspiraationi pohjautui niihin: 


Paidan väriä vastaavana lakkana tuli oitis mieleeni tuore hankintani Zoyan Isa, jota on pari kerrosta valkoisen lakan päällä. Valkoista lakkaa on tehosteena myös KBShimmerin oranssin 24 Carrot Bold -lakan alla. Raidan kynsille on leimattu DRK-C -laatasta niin että poimin kuviosta vain osan leimasimeen saadakseni vain yhden raidan. Keskisormeen tuli vahingossa suikale viereisestä viivasta, mutta mielestäni se ei haitannut. Leimat tein valkoisella ja osan väritin päälle Carrot Boldilla tehdäkseni niistä oranssin. :)


Ja koska kynnet mätsäsivät täydellisesti juoksuasuuni, niin saan viimeinkin kuitattua tämän kuukauden osalta Haastetrio 2015:n Asu & Kynnet -teemalla. ;)


Pakko antaa erityismaininta vielä juoksukynsissäkin esiintyvälle Zoyan Isalle, jonka ostin kesälomallani Tallinnan Kaubamajasta. Isa kuuluu tämän kesän Island Fun & Paradise Sun -kokoelmain Paratiisi-sarjaan. Zoyat olivat rantautuneet Kaubamajaan sitten viime käyntini putiikissa ja oli ihana päästä hypistelemään merkin lakkoja omin käsin - se kun on niin harvinaista herkkua. Kaupan valaistuksessa Isan violetinsininen sävy sinisellä shimmerillä säväytti kovasti ja säväyttää kyllä edelleen lakattuani sillä kotona nyt jo kahdesti kynteni.


Isa levittyy hyvin ja pari kerrosta riittää peittävyyteen. Tällä lakalla on parikin erikoisuutta, joista ensimmäisenä tuli vastaani sen tuoksu. Voisi äkkiseltään kuvitella että sinertävä lakka tuoksuu pahalle, mutta tämän lakan tuoksussa onkin sen sijaan jokin nostalginen 90-luvun häivähdys. En osaa sanoa olisiko mulla voinut olla ysärillä jotain samanhajuista kynsilakkaa vai oikeastiko VHS- ja C-kaseteissa oli tällainen tuoksu...?! Se on kuitenkin minun nenääni oikein miellyttävä - sikäli mikäli lakan tuoksu nyt vain voi olla miellyttävä. :D

Toinen kuriositeetti lakassa on se että sen sävyä on kohtalaisen vaikea saada vangittua oikeanlaisena valokuvissa - ainakaan päivänvalossa. Järkkärikuvissani takapihalla lakka näyttäytyi valheellisesti pelkästään sinisenä. Lightboxissa sain kuitenkin mielestäni kohtalaisen onnistuneen otoksen (=kuva yllä). Ihana Isa!!!<3
 

28. elokuuta 2015

KBShimmer: For Sail By Owner

Tässä esittäytyy yksi KBShimmerin lakka, joka kynsilläni hääräilin muun muassa vanhempieni luona elokuun puolen välin tienoilla. Kyseessä on neon-vihreä For Sail By Owner, joka silloin sopi kuuman kesäiseen päivään ja melkein samanväriseen toppiini täydellisesti.


Valokuvaukset toteutin tietenkin äidin kukkaloiston keskellä. Ensimmäisen kuvan daalia (joita oli itse asiassa kaksi, hieman eri värisiä) oli mielestäni aivan mahtavan kaunis ilmestys!


25. elokuuta 2015

Lakkalaiturilta Krunch! ja Bang!

Kesäiseksi perinteekseni alkaa jo muodostua kynsien lakkailu mökkilaiturilla, joten kaivetaanpa blogista vanha tunniste ´lakkalaituri´ taas käyttöön nyt kun postaan kynsituotoksia tuolta kesämielen kehdostani. Mulla on tapana valita laiturilla aina kaksi lakkaa kerralla kokeiltavaksi, ja lakkaan niistä toisen oikean ja toisen vasemman käden kynsille. Tänä vuonna havainnoin että kulloinkin hyppysissä olevasta parivaljakosta niin sanottu "altavastaaja" pääsi vasemman käden kynsille, eli edustuskynsilleni, jolloin se voi näin ollen paremmin haastaa oikean käden töpökynsillä pyristelevään ennakkosuosikin. ;D


Ensimmäisenä tämän vuoden lakkalaiturilta blogiin pääsee Glam Polishin BANG! ja KRUNCH!, jotka ovat kumpainenkin Knockout -kokoelman hologrammiantia. Ihanuuksia - sanon minä; helppoja ja superkauniita!


Näiden välillä lopullinen voittaja jäi julistamatta, hetkittäin kallistuin vadelmanpunaisen BANG:in puolelle ja pian taas violetti KRUNCH miellytti enemmän silmääni. Sain miesystävän jopa valokuvailemaan kynsiäni ja hän onnistui nappaamaan postauksen ensimmäisen kuvan, jossa heiluttelen käsiäni järvessä. Siitä tuli mielestäni huippuhyvä! :)



17. elokuuta 2015

Häikäisevän kesän oranssi

Menneellä viikolla mulle iski tarve lakata kynnet oranssilla. Liekö se sitten johtunut liiallisesta lomaloikoilusta auringossa tai akuutista porkkananpuutteesta, mutta halusin kynsille ehdottomasti ja nimenomaan ärhäkkää oranssia. Tuumailin siinä mukamas läpi kaikki sen väriset lakkani, mutta olin kuitenkin tainnut jo aiemmin päättää lakkaavani KBShimmerin 24 Carrot Boldilla. Siinä on erittäin ätäkkä oranssi sävy höystettynä kultaisella shimmerillä. Nimettömiin kynsiin tein niin sanotut aksentit F.U.N Lacquerin Royal Chapel (H) lakalla, joka pronssinkultaisine hologlitterineineen kilpailee kyllä varteenotettavasti huomiosta: 


Näissä kynsissä sain pidellä kesäkelejä ja hilpaista kesä-Helsingissä osallistuen muun muassa mukaviin festarietkoihin, joissa kynsienlakkaus sai enemmänkin suosiota, ja missä lisäksi itse osoitin suosiota laulaja Jari Sillanpäälle siemailemalla hänen 50-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi lanseerattua skumppaa! =D


14. elokuuta 2015

Top 10 -lakkani tällä hetkellä

Muutama viikko on jo vierähtänyt siitä kun Belegwen ensimmäisenä listasi blogissaan sen hetken Top10 -kynsilakkansa, ja sittemmin monimoni kynsibloggaaja on myös julkaissut oman listansa. Muiden julkaistessa omia listojaan olen itse ehtinyt moneen kertaan pähkäillä mitä lakkoja valitsen omaan kärkikymmenikkööni ja millä perusteilla. Sanottakoon että lakkakohtaiset perusteet ovat kohtalaisen löyhiä; fiilispohjaisia lemppareita olen vain valinnut, mutta otin hieman huomioon kokonaisuutta eli halusin listalle edustetuiksi edes hieman eri värejä, lakkatyyppejä ja merkkejä. :)

1. Essie: Set In Stones

 Konstailematon, hopea-glitterinen Set In Stones on ollut lakkasuosikkejani jo pitkään. Tätä lakkaa tekisi usein mieli sipaista lakkaukseen jos toiseenkin. Värinsä puolesta näen Set In Stonesin sopivan hyvin niin arki- kuin juhlakynsiin.

2. Color Club: Cosmic Fate

 Color Clubin Halo Hues -hologrammilakoista yhden oli pakko päästä listalleni, eikä päätös omistamieni viiden sävyn välillä ollut vaikea. Cosmic Faten murrettu punaruskea sävy on aivan ihastuttava!

3. F.U.N Lacquer: Storm

 F.U.N Lacqurin Storm on top-listani toinen lakka jolla en ole vielä lakannut kynsiä, mutta en pelkää tippaakaan etteikö tämä lunastaisi paikkaansa suosikeissa vielä lakkaamisen jälkeenkin - niin kaunis on tuo hologramminen, marjapuuron värinen ihanuus. Lakkaamattoman kaunokaisen pääsy listalle symbolisoi myös hyvin sitä tosiasiaa että mulla löytyy tavan takaa Helmeristä tällaisia helmiä, joita en ole vielä ehtonyt testata. F.U.N Lacquer on merkkinä saanut tänä vuonna suurta suosiota, enkä ihmettele miksi. Tämä Storm lämmittää mieltäni myös olemalla Limited Edition -harvinaisuus. <3

4. Zoya: Zuza

 Turkoosi on ehkäpä lempivärini kynsillä, ja tämä vihertävänturkoosi Zoyan Zuza on aivan ässä lakaksi! Hehkuvan shimmerinen kesäväri, joka onkin jo pitkäaikainen lempparini.

5. Zoya: Tomoko

 Zoyan Pixie Dust -tekstuurit ansaitsevat ehdottomasti päästä suosikkilistaukseeni. Oma lempparini on kultainen Tomoko, joka aikoinaan jo ihastutti suuresti ensilakkauksella luodessaan minulle suorastaan prinsessamaisen fiiliksen. :)

6. KBShimmer: Belle Of The Mall

  KBShimmer on yksi suosikki-lakkamerkeistäni, jolta löytyy niin paljon ihania yksilöitä että parhaimpien valitseminen niiden joukosta on jopa hankalaa. Päädyin valitsemaan tällä hetkellä lemppariksi Belle Of The Mallin, joka haluaa edustaa listalla sitä että pidän vähän myös punaisesta väristä. En ole punaisten lakkojen suurin ystävä, mutta ehkäpä nuo glitterit tekivät lakasta helposti lähestyttävän ja olen edelleenkin aivan onnessani tästä herkkalakasta, joka lakattaessa yllätti kauneudellaan.

7. OPI: Comet In The Sky

 OPI:n Comet In The Sky on ehkä maagisimpia lakkoja pullossa, jota voisi vain tuijotella ja tuijotella... Ja niin olen tehnytkin, tällä lakalla ei ole nimittäin vielä lakattu kynsiä. ;-D

8. OPI: DS Radiance

 Yksi vanhimpia kynsilakkojani "kynsiurani" alusta on OPI:n DS Radiance, joka on kaunis ja hyvin levittyvä hopealakka. Desiger Series lakoista olisi moni muukin sävy ansainnut paikan lemppareista, mutta Radiance valikoitui suosikiksi tällä hetkellä. Se on todellakin jo vanha suosikkini!

9. OPI: Underneath The Mistletoe

 Mariah Carey Holiday -kokoelman Underneath The Mistletoe lakkaan liittyy valtava huojentuminen siitä että minullakin on olemassa oma, ihana joulusävy. Olin jo epäillyt itseäni vialliseksi kynsiharrastajaksi, koska melkein kaikkien ihailema China Glazen Ruby Pumps ei ollut säväyttänyt minua erityisemmin, mutta tämä OPI teki sen. Mun oma joululakka!

10. Essie: Splash Of Grenadine

 Splash Of Grenadine on ehkä herkullisimman värinen lakka ever. Siitä lähtien kun sitä ensimmäistä kertaa kokeilin se on jäänyt mieleeni yhtenä suosikkinani. <3

Siinäpä on minun tämänhetkinen kuuma kärkikymmenikköni! Löytyykö listaltani omia suosikkejanne tai lakkoja, joita ette ole koskaan noteeranneetkaan? ;)

11. elokuuta 2015

Ristiäiskynnet

Viime viikonloppuna oli suloisen siskonpoikani ristiäiset, ja mulla oli tavoitteena saada aikaiseksi kynsille jotain juhlavaa ja herkkää.

Päätin leimata ohuita kiemuroita MoYou Londonin Pro 06 laatasta Konadin valkoisella lakalla, ja lopputulokseen lisäsin muutaman glitterin Essien Set In Stonesista. Ranskis-lakkana on vakkarini Essien Sugar Daddy. Lopputuloksesta tuli minimalistinen ja samalla oikein sovelias:


Samoissa kynsissä käytiin juhlien jälkeen myös toisen siskoni ja miehekkeeni kanssa skumpalla meren rannalla, missä tuli vielä otettua vähän erilainen kynsikuva:


Mä oon ollut viime aikoina melko epäaktiivinen blogosfäärissä, mikä johtuu paitsi kesälomasta niin myös ennen kaikkea auringonpaisteesta. Oon toki satunnaisesti vilkaissut blogilistan päivittymistä ja ehkä jopa avannut pari kiinnostavinta otsikkoa, mutta sitten pian oonkin taas kääntänyt nenäni kohti arskaa... ;) Palailen varmasti lukemaan ja kommentoimaan taas sään muuttuessa.

Aurinkoo aurinkooo! ✌ ☀

4. elokuuta 2015

Hääkynnet, juhlamekkoni + vähän muidenkin kynsiä ♡

Viime viikonloppu oli loman alkamistunnelmien lisäksi täynnä positiivistä häähumua! Serkkuni vihittiin lauantaina, ja mulla oli ilo olla mukana tuoreen avioparin juhlapäivässä. Mä tein juhlamekkooni mätsäävät kynnet kotona jo perjantaina, ja niistä tulikin aikas kivat:    


Ranskis-pohja on tehty aina yhtä toimivalla Essien Sugar Daddylla. Liukuvärjäyksessä on kärjimmäisenä The Body Shopin Crazy For Blue (tummin sininen) ja Mad About Blue sekä tyvimmäisenä Deborah Lippmannin Xanadu. Tällä kolmikolla sain ihan soveliaan ja silmää miellyttävän lopputuloksen liukuvärjäyksessä, vaikka keskimmäinen sävy onkin huomattavasti kirkkaampaa sinisen skaalaa kuin mikään osa häämekossani, mutta en antanut sen häiritä. Alle nimittäin taputtelin jo piiloon erään pastellinsinisen sävyn, joka mielestäni ei sopinut tippaakaan mekon kanssa yksiin...Loppusilauksena lakkauksessa Essien Set In Stones -glitter-lakkaa sekä valkoisella leimattuja kukkasia.  


Tuollaisen hihattoman, tummansinisellä ja valkoisella kuvioidun mekon laitoin siis sopimaan yhteen postauksessa esiintyvien juhlakynsieni kanssa. Häitä varten kävin kerrankin kampaajalla laitattamassa tukkani edustuskuntoon, joten julkaistakoon tässä postauksessa nyt yllä samalla yksi kuva "juhlaeleganssistani" noin melkein kokonaisuudessaan. :D Yleensä mulla on juuri hiukset se murheenkryyni laittautumisessani tilaisuuteen kuin tilaisuuteen, mutta nyt vältin sellaiset huolet ja olin lisäksi tyytyväinen myös viime hetkellä omasta kaapista löytyneeseen mekkoonkin (jonka olemassaoloa en ollutkaan muistanut). :)


Hääjuhlaa vietettiin luonnon keskellä sijaitsevassa juhlatilassa. Nostettiin alkumaljoja, syötiin hyvin ja tarjolla oli sopivasti myös viihdyttävää ohjelmaa. Meinasimme missata häävalssin, kun innostuimme tätini kanssa kuvailemaan poseerauksia ulkona kesäillassa!


Mä sain lakkausteni kanssa otettua parit "kynsikaverikuvat." Morsian oli laitattanut kyntensä ennen häitä vakkarihuoltajallaan, ja ne olivat asianmukaisesti kauniit valkoiset pitsiranskikset, joissa oli lisänä nimettömien kynsissä kukkakuviota ja hopea-glitteriä. Juhlia seuraavana päivänä nappasin väsyneen hervottomissa lähtömainingeissa vielä yhteiskynsikuvan äitini, serkkuni ja siskoni kanssa, joilla kaikilla oli asuihinsa passaavat sävyt kynsillä. Äidin kirkkaanpunaista lakkasävyä arvuuteltiin tovi - kunnes hän muisti sen löytyvän laukusta ja tarkistuksen jälkeen se ilmeni Essien Fifth Avenueksi! Meitsi tietysti ilahtui, koska tuo piristysväri löytyy näin ollen omista kätköistänikin. ;-D

Näissä häissä riittää kyllä mukavaa muisteltavaa pitkäksi aikaa.. Hyvä mieli ja rakkautta rinnassa!
Halauksia teille lukijoillenikin =)
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...