29. helmikuuta 2016

Tammi-helmi-ostokset

Perinteinen ostospostaus tammikuulta jäi lomamatkani takia tekemättä, ja ajattelin sittemmin että laitetaanpa tällä kertaa tammi- ja helmikuun ostokset samaan kasaaan. Jos ajatuksenani olisi vaikkapa puolittaa kaikkien aikojen villein lakanostovauhtini niin silloinhan esittelen about saman määrän lakkoja kahdelta kuukaudelta kuin hulluimpina kuukausina yhdeltä kuukaudelta, eikö? ;)


Essien Life Of The Party on yksi kuudesta Retro Revival -kokoelman lakasta, joka mulla nyt tuli hommattua vähän niinkuin keräilymielessä. Kyseinen julkaisu ei ollut mielestäni erityisen raflaava, mutta valkkasin sielä nyt sitten yhden värin sillä perusteella että se mätsää mieheni uudehkoon autoon... Syy sekin oli, mutta lakka ei liiemmin silti onnistunut säväyttämään. OPI:n Hello Kitty -kokoelmasta hommasin Never Have Too Mani Friendsin ja Starry-Eyed For Dear Danielin.


KBShimmerin uusimmasta Birthstone -kokoelmasta tilasin 3 kaunokaista: Black Pearl, Garnet ja Ruby sekä yhden vanhemman mua jo pidemmän aikaan houkutelleen lakan Talk Qwerty To Me. En ole vielä ehtinyt näillä lakkaillakaan ja olen silti jo alkanut haikailla saman kokoelman kirkkaampien ja keväisempien värien perään.


Glam Polishin River Deep, Mountain High saapui joskus alkuvuodesta mulle jälkitoimituksena Hypnotic Polishilta; koska olivat ylimyyneet lakkaa varastomäärään nähden. F.U.N Lacquerin ihanuudet Green Foliage, Moonlight Nocturne ja Prima Donna (H) tilasin merkiltä itseltään Singaporesta. Picture Polishin Forget Me Not on puuttunut kokoelmistani liian kauan ja tämä tuli ylemmän kuvan KBShimujen kanssa Harlowandcolta.


L'Oréalin Nude Demoisellen ja Vert Absynthen sain Suvilta joka oli saanut ne Suomen L'Oréalilta. OPI:n New Orleans -kevätjulkaisusta tilasin itselleni vihreän I'm Sooo Swamped! ja shimmerisen pastelliliilan Show Us Your Tips! Kyseisessä OPI-kokoelmasta julkaistiin myös jokin marjaisan violetti sävykin joka mua houkutteli, mutta päädyin silti hieman vastaavaan mutta jo vanhempaan The Berry Thought Of You -lakkaan. Samaan tilaukseen päätyi myös pitkästä aikaa yksi China Glaze nimeltään Moonlight The Night, joka vaikuttaa toistaiseksi lupaavalta.

28. helmikuuta 2016

Tunnistaako kukkaa?

Tämän viikonlopun lakkauksissani oli pitkästä aikaa vähän erilaista koristeluyritystä, eikä myöskään vainn jotain yhtä sievää lakkaa niinkuin usein on tuntunut olevan viime aikoina. Valkeahkon ranskiksen päälle koetin nimittäin maalailla violetteja kukanpuolikkaita, ja tuli niistä ainakin jotain sinnepäin. =D


Hyvin hento vaaleanpunainen lakka on L'Oréalin Nude Demoiselle (tai Nude Mademoiselle - kumpi lie kun putelissa itsessään lukee 2 otteeseen Demoiselle, mutta merkin Suomen nettisivuilla lukee '114 Nude Mademoiselle', mikä minusta kävisi enemmän järkeen). Lakan sain vastikään Suvin kautta L'Oréalilta.

Kukanlehdet maalailin Oumaxin tummanvioletilla akryylilla, johon sekoitin vaalennukseksi hieman persikkaista väriä mukaan. Sitten rajasin lehdet mustalla Oumaxilla käyttäen uutta Picture Polishin #10 -sivellintä, minkä jälkeen kynnen kuvion tunnistaminen kukkaseksi helpottui hieman. Kukkien päälle lisäilin vielä vähän kahta eri glitter-lakkaa: Orlyn Can't Be Tamed ja Essencen Only Purple Matters.


Kynsistä tuli mielestäni ihan kivat, vaikka kukkien tasalaatuisesta onnistumisesta ei näkynyt jälkeäkään. Näissä lakkauksissa tuli käytyä eilen ensimmäistä kertaa jännittävässä Room Escapessa Helsingissä sekä sen jälkeen onnistuneen paon jälkeen syömässä Farangin mahtavia maisteluannoksia. :-P

20. helmikuuta 2016

Vihreät leimatut kynnet (vesimarmorointilaatasta taas)

Lakkailuni jatkuivat tällä viikolla uuden Bundle Monster 210 -vesimarmorointilaatan kanssa ja tällä kertaa mentiin vihertävissä sävyissä. 


Halusin pitkästä aikaa käyttää China Glazen 2009 julkaistuja Romantique -kokoelman lakkoja, joita olen tullut hankkineeksi useammankin nimenomaan leimailuun mutta lakkapaljoudessani ne ovat jääneet vähälle käytölle. Nyt leimauslakaksi pääsi metallinen turkoosi nimeltään Adore. Alempi vaaleanvihreä lakka on Essencen L.O.L. Tuo keväisen kirkas vihreä sävy vaati kolme ohutta kerrosta päittääkseen siisristi, mutta osasimpas kerrankin levittää nätisti Essencen lakan, sillä olen saanut kyseisen merkin cremet kerran jos toisenkin kuplimaan kynsillä ehkä liian paksujen kerrosten takia...


Kynsistä tuli muuten kivannäköiset, mutta kieltämättä tuntui että nämä hieman riitelivät mun murretun oranssin ynnä muiden vaatesävyjen kanssa... Palataanpa siis vihreisiin lähempänä kesää; kesävaatteissa kun mulla löytyy neon-keltaista ja vihreääkin toppia. :)

17. helmikuuta 2016

Yllärikiva Cerise

Tilatessani Asosilta alkuvuodesta pari lomahepenettä päädyin yllättäen nappaamaan ostoskoriin myös pari kynsilakkaa. Toinen näistä oli lakoista Models Own Chrome -kokoelman pinkki Cerise, jonka nyt sudin kynsilleni.


Kromi-lakat ovat minusta lähtökohtaisesti kivoja, mutta jostain syystä esimerkiksi parin vuoden takainen OPI:n hopeinen Push & Shove ei säväyttänyt minua (vaikka kaiken järjen mukaan sen olisi pitänyt). Siksipä en nyt odottanut liikoja tältä Models Own metallilakaltakaan ja ehkä juuri sen takia pääsin tykästymään Ceriseen. =)

Metallilakoista loistavat iloisesti läpi kaikki kynnen kuopat ja jurmut sekä epätasainen aluslakkakerros, ja siksi kynsien buffaus ennen lakkausta onsuositeltavaa. Näin ollen olisi helppo olla pitämättä lakasta, mutta ihaillessani näitä kynsiä pikkupakkasessa ja auringonpaisteessa ajattelin että whattaf*ck.. komea on kimallus. Ei haittaa vaikka kynnen rösöisyydet vähän näkyykin ihan läheltä katsottuna, tällaiset lakat kun näkyvät kauemmaskin! :)


Saattaa siis olla että tilaan jonkin toisenkin sävyn tätä sorttia. ;D

14. helmikuuta 2016

Ystävänpäivän vesimarmorointihuijaus ♡

Ystävänpäivään kuuluvaan rakkauden teemaan sopii erityisen huonosti huijaaminen, mutta mun "ystiskynsissä" on nyt sorruttu pienimuotoiseen petkutukseen... Bundle Monster julkaisi vesimarmorointikuvioissen leimauslaatan viime vuonna, ja se säväytti meikäläistä koska olen ehkä surkein tuntemani vesimarmoroija. Leimatut marmorointikuviot - my thing!!!   


Hommasin siis ekan ikinä Bundle Monster -laattani ja hymisen nyt tyytyväisenä, koska mullakin on mahdollisuus tehdä ainakin kohtalaisen onnistuneita marmorointikuvioita lakkauksiini. Laatan nimi on mieleenpainuvasti 210. Tuossa tällä viikolla postiluukkuun kolahteessa leimauslaatassa sattui löytymään sopivan ajankohtainen sydänkuvio, jota leimailin Mundo De Unasin Reddish -punaisella ja Orchid -vaaleanpunaisella kynsilleni. 


Leimattujen sekä pienien irtoglitter-sydänten alla löytyy 3 eri lakkaa. Peukalon lakka on Color Clubin hologramminen Sidewalk Psychic, etusormessa ja pikkurillissa on OPI:n Love.Angel.Music.Baby sekä keskisormen ja nimettömän punaisena OPI:n ihana Tasmanian Devil Made Me Do It. Punaiset pikkusydämet ovat söpösiä, mutta peukalon kynnestä tuli kuitenkin lempparini! :)


Hyvää ystävänpäivää! ♥

9. helmikuuta 2016

Neutraalinpehmeät lehtikynnet

Ihailin viikonloppuna kotiinpaluulennolla useaan otteeseen erään naisen kynsiä aina hänen jonottaessaan vessaan. Hänen huolitellut kyntensä olivat pelkkää kultaglitteriä, ja päätin niitä silmäillessäni että kotona tempaisen oitis itselleni samanlaiset. Mutta kuinkas sitten kävikään... Kun jaksoin kotona lopulta ryhtyä taas lakkailemaan mieleni halajoi sittenkin jotain neutraalimpaa. Selasin useamman lakkalaatikon läpi ennenkuin sopivantuntuinen väri löytyi: The Body Shopin Meet Me At Dusk.


Meet Me At Dusk on neutraali oranssinpunainen creme en tiedä miten sitä sen paremmin kuvailisin. Sen päälle halusin lisätä hienoista kimallusta, ja tässä tapauksessa valintani osui F.U.N Lacquerin Prima Donna (H) lakkaan. Lopuksi leimasin vielä Golden Rosen mustalla Rich Color 35:lla lehtikuvion MoYou London Kitty 10 laatasta.

Lakkauksesta tuli mieluisa loman jälkeen reippaasti lyhennetyillä nysäkynsilläni. Näillä on hyvä palata arkeen taas! :)

7. helmikuuta 2016

Hän joka matkustaa lakkojen kanssa


Huhuu, täällä ollaan taas! Ja mukava onkin palata pitkästä aikaa blogin pariin. :)


Olin juuri 2 viikkoa Thaimaassa ja reissua edeltävän viikon piteli sen verran kiirettä etten ennättänyt postata edes tammikuun ostoksia, vaikka se oli kyllä ajatuksenani. Vaikka blogista tuli nyt pidettyä irtiottoa niin lakoista ei - en kai olisi moiseen kyennytkään. Mulla oli matkalaukussa mukana kymmenkunta lakkaputelia, ja hotellihuoneen valaistu sängynpääty oli kuin suunniteltu niiden säilytystä varten! Voin vain kuvitella huonesiivojaamme ihmetelleen hotellivieraan ennennäkemättömän laajaa lakka-arsenaalia. ;D


Reissuunlähtökynsiin olin nähnyt vaivaa mutta en kuitenkaan esittele niitä erikseen omassa postauksessa, vaan ne näkyvät parissa kuvassa yllä^. Olin askarrellut glitter-kukkaiset decalit upouudella Messy Mansionin Decal Matilla. Liukuvärjäyksen tein Picture Polishin Chillax ja Forget Me Not lakooilla, glitter-lakka decaleissa on saman merkin Ariel's Tale. Kynsistä tuli ihan kivat ja ne mätsäsivät hyvin uusiin turkoiseihin biksuihinkin! Kärkikulumaa ilmeistyi kuitenkin aika pian, jolloin poistin kukkalakkaukset ja jatkoin lomaa yksivärisiä kynsiä tehden.


Mun ja miesystäväni lisäksi matkassa olivat myös mun vanhemmat. Välillä liikuimme yhdessä ja välillä erikseen Phuketissa. Päivän ensimmäiset treffit olivat usein aamiaisella hotellin avarassa ravintolassa, missä sitten suunniteltiin päivän kuviot. Minä ja miekkoseni ollaan auringonpalvojia ja me vietettiin useampi päivä ihan vain altaalla. Kyllä jonkin verran liikuttiin toki hotellilta muuallekin ja maininnan arvoinen on ehdottomasti alkumatkan kokopäiväreissu James Bondin saarelle. Isolla veneellä ajelu Andamaanienmerellä maisemia ihaillen, myös kanootilla ajellen, oli ehdottomasti hieno elämys.


Mä onnistuin lomallani nappaamaan myös ilmeisesti jonkin bakteerin ja sain aivan jäätävän turistiripulin. Marraskuussa kokemani vatsatauti oli kuin lempeä harjoittelukierros tätä reissusettiä varten, jossa en heti edes tajunnut mistä oli kyse sillä vaivani alkoivat erikoisesti edeltävänä iltana silmäsäryllä ja aamulla ennen vatsaoireita vielä lihassäryillä. Pakko oli lähteä illalla lääkäriin, ja kokemus oli vähintään opettavainen matkavakuutuksen hyödyllisyyden suhteen - sellainen minullakin siis onneksi oli, vaikka olen aina huolimattomasti ajatellut että mitäpä sillä tällainen "perusterve" mitään tekee... Ensimmäisen antibiootin jälkeen olo meni hetkeksi vielä aiempaa kauheammaksi, veikkaan siksi etten ollut ennen lääkärissä käyntiä tajunnut juoda nesteitä niin paljon että halkean ja nestehukka sai lihakset jo nykimään. Olin jo aivan varma että joudun vielä ambulanssilla sairaalaan tiputukseen mutta siitä olo onneksi lähti nousuun. Yhden lepopäivän jälkeen pääsin vielä vähän myös iloitsemaan lomakohteesta, ja kokeilemaan Karonin rannalla riippuliitoa!


Mä olin varautunut pienellä meikkisienellä siihen että äiti haluaisi matkalla liukuvärjäyksen kynsilleen, mutta sitä ei syystä tai toisesta tullut tehtyä. Hän viihtyi yksivärisissä kynsissä. Itselläni oli pitkän aikaa kynsillä Color Clubin neon-pinkki All That Razz (kuvissa yläpuolella), jonka jossain vaiheessa kuorrutin F.U.N Lacquerin Queenilla.

Loma oli onnistunut, ja tässä vaiheessa tuntuu jopa siltä että nyt on ihan kiva mennä taas töihin. :)
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...